Saturday, December 5, 2009

G . S . C , Mgamall.

Hari ini.
Dalam plan, nak menonton wayang. Jadi berjalan lah kami ke Golden Screen Cinema, Megamall. Pada mulanya, kami hanya melihat screen 'next session' itu tanpa berkata apa apa. Ta lama kemudian, selepas soalan 'nak tengok citer ape' diulang bberapa kali, Eqwan pun mengambil keputusan utk menonton movie Ninja Assassin which happened to be 18SG.
Tanpa menyedari kenyataan ini, kami pun pergilah mmbeli tiket. Hajat kami terbantut apabila penjual tiket itu bertanya, "Dia ni umur berape?" sambil menunjukkan jarinya kepada sy. Ughh, malu gle bapak. Jadi, kami taleh lah nk tgk movie tuh. Nak cover pnye pasal, belilah 2 tiket utk movie 2012 pulak. Kami pon pergi meninggalkan kaunter. Sy berasa terkilan manakala Eqwan hanya mentertawakan sy. Hurmmm ...
AHHH, ta puas ati. Nak tengok jugak N.A tuh.
So, Eqwan pun pergi ke kaunter tiket buat kali kedua utk mencuba nasib kot. HEE. Alhamdulillah, dapat !!!
Nak masuk ke panggung pula, org yang koyak koyak tiket tuh memandang sy, lalu bertanya, dia ni umur berapa? Sy buat muke tempe aje. HAHA, mcm mengong er.
- tamat-

8 comments:

  1. 0oo..
    ta ckup umor!
    mau jipang lorh.. :)
    ak bli bley jerp,,

    ReplyDelete
  2. Iqhwan? Ismi erh? HAHA :D
    nampak arr, dating! HAHA!
    time sy tgk NA dyorng ta tanye pape pon.

    ReplyDelete
  3. citer tu giler ganas kan? HAHA

    ReplyDelete
  4. kami jumpe je ...
    aah aah, ganas gile kot !
    darah keluar mcm air pancot woah. HEE:)

    ouhh, muke matang lah nie. HAHA

    ReplyDelete
  5. HAHA:))alin ta matured owh.
    bwh umur.
    so dlrg bercinta:0)

    ReplyDelete
  6. wanie lgi lah dlrg bercinta.
    thp baby kot. HAHA :)

    ReplyDelete